Děkujeme všem účastníkům, partnerům a návštěvníkům!


Děkujeme všem účastníkům, partnerům a návštěvníkům!

Jarní souběh veletrhů FOR INTERIOR, FOR GARDEN a DESIGN SHAKER je za námi a stal se největší jarní událostí oborů interiérů, zahrad a designu. Na výstaviště PVA EXPO PRAHA dorazilo téměř 26 tisíc návštěvníků, kteří se seznámili s produkty více než 350 vystavovatelů.

Veletrh DESIGN SHAKER se letos uskutečnil již podesáté a představil se ve své historicky nejlepší kondici. Nabídl produkty společností, studií i samostatných designérů z Česka i zahraničí a seznámil návštěvníky s aktuálními interiérovými trendy. Jubilejní ročník nabídnul také možnost setkání s osobnostmi tuzemského i zahraničního designu.

V centru akce nazvaném DESIGN CAFÉ se zájemci, kteří plánují změnit svůj domov, mohli zúčastnit inspirativních přednášek, workshopů i prezentací. Novinkou letošního roku byla konference MATERIÁL + TREND. Jejím stěžejním tématem byly rozličné materiály, jejich vlastnosti a možnosti a také trendy v oboru interiérů. Jedním z významných hostů byla trendová specialistka Anja Bisgaard Gaede z Dánska, která nadchla účastníky svojí přednáškou.

Bylo zde k vidění vše pro váš dokonalý domov a zahradu na jednom místě.

Již nyní se opět těšíme na setkání s Vámi na DESIGN SHAKER v příštím roce, v termínu 11. – 14. dubna 2024, anebo ještě před tím na podzimním veletrhu FOR INTERIOR, který se uskuteční v termínu 19. – 23. 4. 2023, i tentokrát v souběhu se stavebním veletrhem FOR ARCH.