DESIGN SHAKER bude mít i své nováčky!


Na veletrhu DESIGN SHAKER budou mít svoji premiéru, ale ve světě designu již jsou viditelní a známí svojí originalitou a netradičním zpracováním materiálů. Tak si je u nás nenechte ujít.

YLGU je první českou firmou, která vyrábí betonový designový nábytek technikou ohýbání betonu. Díky této technologii, která je založena na precizní řemeslné práci, je možné vyrobit betonové produkty, které je takřka nemožné dosáhnout jiným způsobem. Každý kus je tedy originálem.

Majstrštych Design je ryze česká rodinná firma, která tvoří a vyrábí moderní a designový nábytek z poctivého masivního dřeva a bytelné konstrukce. Takové spojení je zárukou maximální kvality a jedinečnosti s nadčasovým vzhledem. Designový nábytek je 100% český a můžete si být jistí jednou věcí: Majstrštych je na celý život!

Česká společnost YOURDESIGN se zaměřuje na vlastní výrobu designových svítidel, nábytku a optického systému Altitudo. Dbá na jedinečnost a maximální využití českých zdrojů i řemeslného umění. Vlajkovou lodí je řada svítidel Element Easy, nabízející variabilitu a originální řešení dle přání klienta. Nabízí možnost být náročným klientem a poznat, že i v naší zemi jsou moderní a kvalitní materiály.

Pod značkou MATA představí nadaný absolvent londýnské Royal College of Art Matyáš Barák první produkty, mezi kterými najdete ohebné svítidlo My Light, skleněné vázy 3-Way či sedací objekty Tripus. Novinkou je modulární knihovna MATA, kterou si uživatelé mohou sami přizpůsobit. Stačí si napočítat dílky, zvolit vnitřní členění, vybrat barvu a materiál posuvných dvířek a originální kus nábytku je na světě.