Buďte vidět ve světě interiérového designu!


Představte své novinky a originální produkty na 10. jubilejním ročníku DESIGN SHAKER 2023!

Vánoční pohodu jsme již nechali za dveřmi a v plném nasazení pro vás opět připravujeme největší jarní výběrový veletrh DESIGN SHAKER 2023, který se tradičně uskuteční v souběhu s veletrhem FOR INTERIOR a FOR GARDEN.

Rádi bychom vás pozvali k účasti a představení vašich originální designových novinek a produktů na veletrhu ve svých expozicích v sekci BIG DEAL a FRESH SPACE interiérovým architektům, designérům, odborné veřejnosti a všem, kdo zařizují a vybavují interiér a příznivcům designu.

Centrem a živým srdcem celé akce opět bude kavárna DESIGN CAFÉ s aktuálními interiérovými trendy, přednáškami a prezentacemi vašich novinek, kde i vy máte příležitost podpořit oblíbenou kreativitu návštěvníků vašimi workshopy.

Pro jubilejní ročník připravujeme ve spolupráci s designérkou Ivou Bastlovou významnou novinku jarního souboru veletrhů bydlení, a to jednodenní odbornou akci pod názvem KONFERENCE MATERIÁL + TREND, by  konference INTERIÉRY (nejvýznamnější akce o designu interiérů, nábytku a materiálů pro výrobu nábytku v ČR, v roce 2022 proběhl již 11. ročník). Jejím hlavním tématem jsou rozličné materiály, jejich vlastnosti a možnosti a také trendy v oboru interiérů. Konference je určena interiérovým designérům, architektům, výrobcům a prodejcům nábytku a dalším profesionálům z oboru interiérů.

Milí tvůrci a výrobci, oslovte nás a společným úsilím a kreativním přístupem jistě zdárně připravíme prostor pro kvalitní prezentaci vašich produktů a novinek na 10. jubilejním ročníku DESIGN SHAKER 2023. Těšíme se na Vás!