Grena a.s. se představí na DESIGN SHAKERU


Grena, a.s. se sídlem ve Veselí nad Lužnicí je ryze českou společností, jejíž historie sahá až do roku 1941.  Jednou z výrobních divizí jsou již více než 20 let česká kuchyňská dvířka a nábytkové dílce, které jsou oblíbené především mezi tuzemskými truhláři a výrobci nábytku. Kuchyňská dvířka a nábytkové dílce společnosti Grena jsou povrchově upravená fólií PVC, PP nebo speciální akrylátovou fólií s vysokým leskem, případně hlubokým matem. V nabídce nechybí ani dvířka lakovaná a přírodní dýhovaná.

Dýhou jsou povrchově upravovány také další produkty společnosti Grena, a to protipožární, nehořlavé, izolační a akustické vermikulitové desky, které představují hlavní oblast výroby společnosti. Vermikulit a vermikulitové produkty mají široké využití ve stavitelství, lodním průmyslu, při stavbě krbů a kamen, výrobě dveří a v řadě dalších oborů a odvětví. Tento sortiment společnost Grena vyváží do více než 30 zemí světa.

Na výstavě Design Shaker vám Grena ve svém stánku 3A15 v hale 3 představí kolekci trendy lesklých a matných dekorů desek Grenagloss, možnosti, které nabízí digitální tisk na nábytkové dílce GrenaART i zcela ojedinělé nehořlavé akustické panely a desky Grenamat.

Jako zcela horké novinky pro vás Grena ve spolupráci se svou sesterskou firmou Jan Ficek Dřevovýroba s.r.o. připravili ukázky speciálních úprav dýhy - Grenagloss Veneer (dýha pod akrylátem ve vysokém lesku), JFD Glass Veneer (dýha ve skle) a JFD 3D Veneer (odýhované desky s profilovanou strukturou), které jsou opravdu designovými skvosty.