ČAS VYJÁDŘENÝ SLOVY


Pokud hledáte něco nového, chcete se odlišit a máte rádi originalitu, je tu chytrá novinka s názvem Qlocktwo. Německá firma pánů Biegerta a Funka se na věc dívá úplně jinak. Místo ručiček a číslic vsadila na slova. Originalita je dnes už vzácná, proto ciferník hodin Qlocktwo je čtvercový a nese matici písmen, respektive jednotlivých slov, kterými je čas vyjádřen.

Prim hraje design a použité materiály. Design je minimalistický a u nástěnných hodin a budíku s téměř neviditelným rámečkem z jednoho kusu kovu. Přední kryt hodin lze měnit, v nabídce je hned několik barevných variant. Podsvícení hodin je inteligentní a řídí se aktuálními světelnými podmínkami.

Kolekce hodin QLOCKTWO má v nabídce velké nástěnné hodiny, stolní budík a nově i náramkové hodinky. Všechny výrobky německé firmy Biegert & Funk však čas vypisují slovy. Jakožto pokrokový a moderní časoměřič jsou všechny modely vybaveny přisvícením (nebo přesněji, detektorem okolního jasu) a když je tma na čtení, přisvítí vám hodinovou plochu.

Všechny verze hodin nabízíme v českém jazyce.

 

Nástěnné hodiny Qlocktwo  

V  nabídce jsou dvě velikosti nástěnných hodin, Classic - menší mají rozměr 45x45cm, Large - větší pak 90x90cm. Pro projekty lze i na míru vyrobit hodiny o rozměru 180x180cm. Vybírat můžete z mnoha variant a provedení.

Pro ty, kdo touží po unikátní variantě nástěnných hodin, připravili návrháři ve Qlocktwo číslované edice nebo Creator’s Edition. Mezi originálními předními kryty se objevuje se objevuje „korálová“ nebo  zlatá verze, na níž se plátky zlata aplikují ručně. „Bestsellerem“ jsou ultramoderní hodiny z patinou rezu, které vyniknou především v moderním interiéru. Novinkou je nepřehlédnutelná kreace břidlicové šedi jménem Metamorphite

Hodiny lze zavěsit na zeď jako obraz. Hodiny formátu 45x45cm mohou být umístěny i samostatně v prostoru na podstavci z akrylátového skla.

 

Stolní hodiny

Pro ty, kteří si chtějí vyšperkovat pracovnu modernou, máme designové stolní hodiny Qlocktwo Touch. A proč Touch? Pro přepnutí základních funkcí – noční mód, vypnutí budíku nebo jeho odložení, se stačí jen dotknout krytu. Budík pak v noci svítí jen po dotyku.

 

Náramkové hodinky

Qlocktwo W přenáší netradiční princip vyjádření času i na zápěstí. Pouzdro z nerezové oceli je k dispozici ve dvou velikostech. Speciálně vyvinutý strojek má 114 světelných bodů.

Všechny modely vás donutí se zastavit a dívat se na čas jiným způsobem.

Klenotnictví Dušák je rodinná firma, působící na českém trhu již více jak 25let a zastupující až 32 značek.  Zakladatel firmy, pan M.Dušák, byl uznávaný odborník v oboru hodnář-zlatník. V současné době Klenotnictví Dušák provozuje 2 obchody v Praze 1, Na Příkopě 17 a  v Praze 4, OC Arkády Pankrác, společně s  Omega butikem na Staroměstském náměstí.

V prodejnách Klenotnictví Dušák najdete širokou nabídku švýcarských značek tzv. „vysoké hodinařiny“, jakými jsou Breguet, IWC, Jaeger LeCoultre, Ulysse Nardin, Breitling, Omega, Zenith, Rado, Longines aj, ale i věhlasné mezinárodní šperkařské značky Chopard, Tamara Comolli, Meister, tak jako stolní a visací hodiny pro interiéry značky Erwin Sattler, Underwood, Buben Zörweg, Qlocktwo. Klenotnictví Dušák je zároveň výjimečným profesionálním servisním střediskem v České republice.

Mottem společnosti „ Výjimečný obchod pro výjimečné lidi“

 

Více informací na www.dusak.cz