Kvalitní designový materiál pro výrobce nejen kuchyní představí firma FAVOUR


Například vysokotlaký laminát od italského výrobce Arpa Industriale je dnes nejen moderním trendem při realizaci kuchyní a nábytku, ale i vysoce kvalitním designovým materiálem za velmi přijatelnou cenu. Kompaktní laminát je voděvzdorný materiál splňující nejvyšší požadavky na hygienu a životnost.

Vysokotlaký laminát Arpa Industriale

Vysokotlaký laminát od italského výrobce Arpa Industriale je dnes nejen moderním trendem při realizaci kuchyní a nábytku, ale i vysoce kvalitním designovým materiálem za velmi přijatelnou cenu. Kompaktní laminát je voděvzdorný materiál splňující nejvyšší požadavky na hygienu a životnost. Pro své široké spektrum využití je velmi oblíben u interiérových designérů. Lze ho uplatnit všude tam, kde je žádoucí vzhled tenké elegantní desky a vysoká odolnost proti opotřebení. Velmi se hodí i na koupelnový nábytek, sanitární příčky, šatny a především na kuchyňské pracovní desky.

Výrobce laminátů Arpa Industriale se pyšní tím, že nabízí zákazníkům vlastní volbu barvy povrchu, která lze kombinovat se třiceti strukturami které se od sebe liší, nabízí také probarvenost jadra a dle použití a rozsahu projektu také sílu a rozměry formátu. Díky všem těmto kombinacím vzniká až 400 000 možností, kterými nedisponuje žádný jiný výrobce vysokotlakých laminátů.

Tento materiál v sobě spojuje hned několik prvků:

  • Moderní atraktivní design
  • Vysokou kvalitu
  • Příznivou cenu

 

 

FENIX

Supermatný vysokotlaký laminát Fenix NTM

 

FENIX NTM je vysokotlaký laminát s povrchem vytvořeným pomocí nano technologie pro použití v interiéru, vhodný pro vertikální i horizontální použití. Jedná se o inovativní vysokotlaký laminát se speciálními vlastnostmi oproti klasickému HPL. Materiál FENIX NTM ukazuje zcela novou cestu ve světě interiérového designu.

Díky použití poslední generace termoplastických pryskyřic je povrch produktu FENIX NTM extrémně uzavřený. Nepravidelná topografie povrchu má v důsledku velmi nízkou odrazivost světla (na povrch zrcadlový odrazivost 1,5 při 60 °) a vzniká soft touch efekt sametového povrchu.

Objevte výhody materiálu FENIX NTM:

  • extrémně super matný povrch
  • anti-fingerprint = na povrchu nezanechává otisky prstů
  • antistatický povrch, vysoce odolný proti poškrábání a poškození nárazem
  • sametový, velice hladký povrch
  • antibakteriální povrch - vhodný ke styku s potravinami, odolný proti plísním
  • vynikající plnost barev vysoké intenzity, nemění barevné spektrum při osvětlení
  • vysoká tepelná odolnost na suché teplo, odolnost až 210 °C
  • snadné čištění
  • odolný proti vodě

 

Holz in Form

Holz in Form je německá společnost zabývající se produkcí reliéfních dýhovaných panelů, které jsou vyrobeny z vysoce kvalitních dřevěných dýh a nalisovány na nosiči (překližka, MDF, DDT) do zajímavých moderních struktur. Dřevěné dýhy jsou použity oboustranně až ve 20 vrstvách. Materiál Holz in Form je velmi vyhledávaný architekty a designéry pro svůj mimořádný originální vzhled, se kterým zabodujete u nejednoho návštěvníka vašeho obydlí. Materiál se používá v různých oblastech interiérového designu jako jsou obklady stěn, stoly, dveře, kuchyňská dvířka adt.

 

Vyberete si dýhu, která nejlépe odpovídá vašemu a konceptu a my ji necháme vylisovat do vámi zvolené struktury a že možností není málo!

Všechny panely jsou truhlářský zpracovatelné!

 

Více na www.favour.cz