Děkujeme všem účastníkům, partnerům a návštěvníkům!


Jarní souběh veletrhů FOR INTERIOR, FOR GARDEN a DESIGN SHAKER je za námi a stal se opět největší jarní událostí oborů interiérů, zahrad a designu. Na výstaviště PVA EXPO PRAHA dorazilo téměř 24 tisíc návštěvníků, kteří se seznámili s produkty 350 vystavovatelů.

Veletrhy FOR INTERIOR a DESIGN SHAKER představily kvalitní přehlídku české i zahraniční interiérové tvorby a seznámili návštěvníky s aktuálními trendy.

V centru akce nazvaném DESIGN CAFÉ se zájemci, kteří plánují změnit svůj domov, mohli zúčastnit inspirativních přednášek. Součástí letošního roku byla již podruhé konference MATERIÁL + TREND, na níž vystoupili významní řečníci z tuzemska i zahraničí, např. skandinávský trend hunter Stefan Nilsson známý jako #trendstefan, holandská specialistka na barvy a trendy Judith Van Vliet a třetím zahraničním hostem byla Federica Scanu, která se zaměřila na inovativní povrchy materiálů.

První den souběhu zakončilo slavnostní vyhlášení výsledků ocenění CZECH INTERIOR AWARD, určené pro profesionální interiérové architekty a designéry, kde se o vítězství v sedmi kategoriích utkalo skvělých 222 projektů. V návaznosti na interiérové veletrhy díky tomu vznikl velmi atraktivní přehled profesionálem navržených a realizovaných interiérů, které slouží jako velmi dobrá inspirace pro zájemce o nové nebo renomované bydlení.

Na souběhu jarních veletrhů bydlení, zahrad a designu bylo předvedeno nesčetné množství inspirace na jednom místě pro váš dokonalý domov a zahradu.

Již nyní se opět těšíme na setkání s Vámi, buď na podzimním veletrhu FOR INTERIOR, v termínu

3. – 6. 10. 2024 nebo opět na jarním souběhu veletrhů FOR INTERIOR, DESIGN SHAKER a FOR GARDEN, které se v příštím roce budou konat v termínu 3. – 6. dubna 2025.