Už příští čtvrtek se vidíme na veletrhu DESIGN SHAKER


Nejdeme se vystavovat ani vytahovat, ale potřebujeme tvůj názor!

Připravili jsme pro vás bouřlivou smršť novinek a zajímavých materiálů a potřebujeme tě, abys nám pomohl vybrat ty nejlepší.

 

Co můžete očekávat?

Od desek s prořezávanými vzory od švýcarského giganta Bruag a unikátních desek vyrobených z recyklované bavlny, až po HPL s kamenným povrchem.

Tyto desky nejenže přinášejí jedinečný vzhled, ale také ukazují naši závaznost k udržitelnosti a snahu snížit ekologický dopad naší činnosti.

A co říkáte na desky s nano-matt úpravou? Ano, budou tu i ty staré dobré klasiky – desky z recyklovaných Petek, heraklit a akustické desky ve tvaru vlnitého plechu.

 

Na vašem názoru záleží!

Vaše názory, váš pohled a váš zážitek jsou pro nás zásadní. Bez vás bychom nemohli dělat to, co děláme, a proto chceme slyšet váš názor.

Vaše reakce nám pomohou nejen vybrat ty nejlepší produkty pro naši nabídku, ale také lépe porozumět potřebám našich klientů.

Některé z těchto produktů plánujeme začlenit do našeho sortimentu, abychom vám mohli nabídnout to nejlepší, co má trh k dispozici. A možná dokonce nabídnout pod naší novou značkou, která bude ztělesňovat vaše přání a naši vášeň pro kvalitu.

Těšíme se na setkání s vámi a na vaše nápady!

Buďte součástí našeho vývoje a pomozte nám udělat náš sortiment ještě lepším.