Jubilejní 10. ročník veletrhu DESIGN SHAKER přivítá návrat známých značek nábytku a interiérových ateliérů!


I letos bude plný novinek, ale také osvědčených produktů, nabídne široký výběr nábytku a interiérového zařízení a také odborných rad, jak zařídit interiér, abyste se doma cítili co nejlépe.

MOW - Morávek Original Wood     TVOŘÍME V SOULADU S PŘÍRODOU, s láskou ke dřevu a k trvalým hodnotám.
Se značkou MOW si domů pořizujete srdce domova, kolem kterého se bude odehrávat váš rodinný život. A přesně takový je i jejich nábytek. "Zvolili jsme si toho nejlepšího dodavatele, kterým je sám les. S pečlivostí vybíráme to nejlepší dřevo, které do nábytku MOW otiskne svou originální kresbu a nadčasovost a uchová ji po celé generace." (ze slov zakladatele MOW Ladislava Morávka). Na DESIGN SHAKERU představí také nabídku podlah a dřevěné obklady.

Firma Sakypaky představí novinky z řady INONO pro horké léto 2023 a to jak pro interiér, tak pro OUTDOOR. Na letošním veletrhu v premiéře to budou Sedačky Zeus INONO, ty vás překvapí svou pohodlností. Sofistikované a originální sezení nejen pro terasy, ale také přímo k bazénům. Snímatelné a pratelné potahy ze špičkových materiálů s vysokou UV odolností a ochranou proti poškození chlorem nebo i slanou vodou. Těšíme se nasezenou!

Slovenská společnost INPORTANTE se především věnuje zařízením interiérů na klíč od stavební realizace až po dodávku interiéru. Má bohaté zkušenosti nejen se zařizováním interiérů prodejen, kaváren a restaurací, ale také pracuje pro mezinárodní značky, s nimiž má vytvořeny dlouhodobé vztahy.

MF ART 
Markéta Fleischnerová tvoří interiéry srdcem, její interiéry mají obrovskou moc a mají vliv na to, jak se cítíme a jestli jsme v životě šťastní, dokáže léčit tělo i duši. Dává pocit bezpečí, kde můžeme prožívat lásku, být sami sebou, tvořit a růst. Takový interiér chce pro vás vytvořit. Jak sama říká „chci, abyste se domů těšili“.

Atelier GIRAFA
Čistota stylu a individuální přístup je doménou Atelieru Girafa. V atelieru najdete komplexní servis pro vaše vymazlené dětské pokojíčky! Nabízí kvalitní nábytek, doplňky i hračky, ale i práci designéra a montážní služby. Každý pokojíček je jedinečný originál, stejně jako vaše děti.