V expozici DESIGN GALLERY se představí se svými designovými solitéry renomované firmy s jedinečným a nezaměnitelným stylem.


V expozici DESIGN GALLERY se představí se svými designovými solitéry renomované firmy s jedinečným a nezaměnitelným stylem.

KAPLAN NÁBYTEK

Více jak 85 let vyrábí nejlepší rozkládací stoly a židle z masivu.
Letos přichází s unikátní instalací, ve které najdete hodiny ORA z limitované edice a nový kulatý rozkládací stůl Elica. Hodiny ORA navrhl designér Václav Mlynář, expozici studio MONUMENT OFFICE.

BRIK  - partner pro kompletní řešení interiéru.
Je slovenský výrobce nábytku, který si v průběhu své 30-leté historie vytvořil svůj jedinečný a nezaměnitelný styl výrobků s důrazem na design, kvalitu a komfort. Nejnovější kolekce komod je vzdušná, s reliéfním provedením dvířek, detailem otočení dýhy a v celkové linii je opět vidět rukopis akad. sochaře Ivana Čobeje, který design nábytku Brik výtváří. Volbou materiálových provedení, rozměrových úprav a dalších specifických požadavků se nábytek Brik může stát společným dílem. Při výrobě každého produktu používá nejkvalitnější materiály, které jsou precizním řemeslným zpracováním transformovány do nábytku. Jako jeden z mála výrobců s vlastním portfoliem prvků vyrábí nábytek v různých oblastech interiérového designu, jako jsou rodinné domy, vily, restaurace, hotely, kancelářské prostory, společenské prostory, jachty.

Rott design 

Je rodinná firma zabývající se výrobou masivního nábytku - především stolů. 
Originální design, kvalita zpracování na nejvyšší úrovni. Jeden kus dřeva, jeden kus nábytku.
V expozici DESIGN GALLERY představí originální masivní jídelní stůl s přírodní hranou.
Masivní stůl od firmy Rott design je vyroben z jednoho kmene více jak stoletého stromu. Snoubí se v něm řemeslná zručnost se zachováním přírodních prvků. Stůl pro Vás vyrobí u Rotta na míru. Můžete tak mít stůl až 4 metry dlouhý, ke kterému se pohodlně vejde až 14 strávníků.

TD lamps
Interiérové osvětlení pro den i noc.
Industriální lampa TABOO má industriální design, subtilní hravou konstrukci, 3D pohyb stínidla a nespočet barvených variant – to je stojací lampa TABOO. Svítidlo TABOO získalo ocenění za nejlepší exponát na výstavě SVĚTLO V ARCHITEKTUŘE.