Firma Palme vytvoří z Vaší koupelny příjemnou oázu


S vášní pro prvotřídní komfort a s láskou k detailům firma Palme vyvíjí a vyrábí sprchové oázy, které jsou na špičkové úrovni.

Společnost PALME Duschabtrennungen se specializuje na výrobu a vývoj sprchových koutů, obložení stěn, prostorových a sanitárních zástěn. Sídlo společnosti se nachází ve městě Taufkirchen an der Pram. Všechny výrobky jsou vyráběny v závodě v Taufkirchenu na výrobní ploše cca 15000 m². PALME je 100% v rodinném vlastnictví.

 

1. Palme Aprejo Magic Walk In s osvětlením

Walk In Palme Aprejo z pravého bezpečnostního skla s laserovým garvírováním ( voliteně I jiné motivy ) vnáší do každé koupelny osobitou atmosféru. LED podsvícení,  integrované ve stěnovém profilu poskytuje výběr ze všech RGB barev a vytváří dojem světelné stěny, která se vznáší v prostoru. Dodatečné osvětlení v příčné vzpěře usnadňuje orientaci v samotném sprchovém koutu.V nabídce je několik rozměrových řešení.

2. Palme Tube rohový kout s doplňky

Sprchové kouty Palme Tube jsou jedinečné díky své konstrukci – kovové trubky nesou skleněné prvky dveří, upevněné pouze na dvou nenápadných bodech. Dveře lze otevírat v plném rozsahu dovnitř I vně sprchového koutu. Konstrukci lze snadno dovybavit praktickou kolejnicí pro zavěšení doplňků, např. sedátka, držáků na kosmetické potřeby, vaničku apod.Palme Tube je multigenerační bezbariérový sprchový kout dostupný v mnoha rozměrových a barevných provedeních.

 

Více na www.palme.com