Paola Tanini, jedna z nejvýznamnějších italských produktových designérek současnosti!


Vystoupí v rámci DNE V ITALSKÉM STYLU / pátek 23.3.2018 od 12.30h​

Jedná se o její první přednášku v ČR a je na co se těšit. Pod její vedením vznikají jedinečné kousky koupelnového vybavení, které představují klasiku, eleganci a tradici. Nejen v Itálii totiž značka DEVON&DEVON představuje luxus a kvalitu.

Firma se zrodila v roce 1989 ve Florencii díky podnikatelské myšlence Gianniho a Paoly Tanini. Pár architektů řídí Devon&Devon od samého začátku. Gianni jako generální ředitel a Paola jako umělecká ředitelka sdílejí manažerskou a kreativní vizi: Vytvořit kompletní a harmonickou koupelnu, inspirovanou atmosférou evropské tradice a velmi rafinovaným americkým designem první poloviny dvacátého století. Společnými silami dosáhli růstu a mezinárodního uznání značky.

 

DEVON&DEVON: JEDNODUCHÝ ŠARM, SOFISTIKOVANOST A NADČASOVOST

V přísných geometrických tvarech a jednoduchých formách kolekcí Devon&Devon není těžké vidět Florencii jako výraz krásy a staleté tradice dobrého vkusu. Pouto firmy s tímto toskánským městem je silné a hluboké. Florencie dává myšlenkám Gianniho a Paoly formu. Je to zde, kde se inspirace, nákresy, poznámky z cest a každodenní život promítají do jedinečných výtvorů určených k vybavení těch nejkrásnějších domů.

Devon&Devon reinterpretuje původní tradiční vzhled minulých časů přetvářením ve vlastním, jedinečném a nezaměnitelném stylu.

zaregistrujte se na přednášku

http://designshaker.cz/program/?nl_date=20180323