Dvě inovativní ocenění pro novinku od firmy BLANCO


VAŘENÍ V PÁŘE ZAČÍNÁ U DŘEZU

Na první pohled vypadá dřez BLANCO ZENAR XL 6 S DamfgarPlus jako běžný dřez z materiálu Silgranit PuraDur.  Na druhý pohled se již ukazuje, jak je perfektně navržený pro systém vaření v páře. Specialista na dřezy a baterie – firma BLANCO – již vyhrál s tímto novým konceptem dvě inovativní ceny na mezinárodních výstavách.

„Jedinečným dělá dřez ZENAR XL 6 S DamfgarPlus právě to, že gastronádoby používané na přípravu pokrmů v páře korespondují přesně s dřezem. To tady doposud nebylo“, vysvětluje produktový manažer firmy BLANCO – p. Simon Knauf.

„Dříve byl dřez buďto příliš malý a nebo nebyly gastronádoby pro vaření v páře s dřezem kompatibilní.“ Tento dřez umožňuje pohodlnou a komfortní práci s běžně užívanými gastronádobami od různých výrobců a také s XL gastronádobami pro nové typy zařízení pro vaření v páře.  Ke dřezu ZENAR XL 6 S DamfgarPlus perfektně sedí krájecí deska ze dřeva nebo z tvrzeného skla.

V prostředí kuchyně překvapuje tento inovativní dřez také svojí velkou vaničkou: zatímco je na odkapní ploše dřezu např. odložena XL gastronádoba, je možné další suroviny pohodlně připravovat v prostorné vaničce dřezu. www.ancor.cz