LITTLE DESIGN


LITTLE DESIGN

Od roku 2010 navrhujeme a zařizujeme dětské interiéry na míru jejich malých obyvatel. Stále zjišťujeme, o čem děti sní, čím se chtějí obklopovat, co spolehlivě funguje a co je baví. Reagujeme na požadavky rodičů týkající se praktičnosti zařízení. Bezpečnost a ergonomie jsou pro nás vždy na prvním místě.

LITTLE DESIGN / chytré dětské pokoje

Všechny naše zkušenosti a nápady jsme vložili do přípravy vlastní řady nábytku a doplňků určených miminkům, předškolákům, školákům a studentům. Vznikla tak bohatá kolekce nábytku a doplňků do dětských pokojů, kterou nadále rozšiřujeme. Klademe důraz na variabilní řešení dětského interiéru, které reaguje na měnící se potřeby Vašich dětí – variabilní mimoúrovňové postele se schůdky, multifunkční rostoucí stůl i rostoucí stolek se židličkou pro předškoláky jsou základními stavebními kameny našeho konceptu.

Rádi Vám s návrhem pomůžeme! Nebo si můžete z klidu domova sami sestavit pokojík přesně pro Vaše ratolesti, nakombinovat ho s autorskými textilními doplňky a nástěnnými dekoracemi. A zařídit ho kompletně od nábytku, přes koberce a bytový textil až po drobné dekorace. Nebo vyberete jen několik prvků pro oživení stávajícího pokojíčku. Ať už jedno nebo druhé, naším přáním je, aby naše výrobky přinášely Vašim dětem radost. www.shop.littledesign.cz